Tactical Command
http://www.tacticalwargames.net/taccmd/

We Are Back.... Sort Of!
http://www.tacticalwargames.net/taccmd/viewtopic.php?f=42&t=34200
Page 3 of 3

Author:  GlynG [ Sat Aug 29, 2020 2:10 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

I don't know if here is quite the best place to report it but I've not been able to upload image files to posts recently. It will give an error message saying something about the image file being invalid. I've played around with it but had no luck. I notice Elsmore commenting on this thread he's having the same problem so I suspect it is a general issue and not something my end. Is is possible to look into and fix? Thanks again for all your work with the forum CS! :)

Author:  elsmore01 [ Sat Aug 29, 2020 3:53 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Yep, same problem here. Definitely no problem with the jpg files I'm trying to upload.

Author:  CyberShadow [ Sun Aug 30, 2020 3:42 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Thanks for letting me know, guys. This does seem to be more than just an isolated case and I will take a look into it.

Author:  moredakka [ Mon Aug 31, 2020 9:45 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Me too, cannot attach images to any posts.

Author:  moredakka [ Fri Sep 04, 2020 9:08 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Has this issue been sorted yet by any chance?

Author:  CyberShadow [ Mon Sep 07, 2020 10:29 am ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Sorry. I will get this sorted this week.

Author:  moredakka [ Thu Sep 10, 2020 7:25 am ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

I think this is an ongoing issue from the server change, if you remember I contacted you after the move because I could not add images ti my 6mm thread, now other members are starting to experience the same issue. The glitch or whatever you want to call it is getting worse as time goes on.

Author:  CyberShadow [ Mon Sep 14, 2020 3:23 am ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

I will check on this, but I do think that this is different. When I was checking the issue that you had, I also tried to upload an image to other threads to see if it was only that one.... and I think that it worked fine for other threads there at the time. I suspect that I have updated something at the server level and it reset a setting somewhere.

Author:  CyberShadow [ Sun Oct 04, 2020 10:20 am ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Just checking that this is resolved......

Attachment:
CS-SeekerSwarm.jpg
CS-SeekerSwarm.jpg [ 592.96 KiB | Viewed 389 times ]

Author:  moredakka [ Sun Oct 04, 2020 3:30 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

Sadly I must report at least half the images I'm trying to attach are being rejected as invalid, sometimes they are rejected and then all of a sudden they are accepted, something odds going on.

It seems file size was the issue with my new thread, its working ok with smaller files.

Author:  CyberShadow [ Wed Oct 07, 2020 3:30 am ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

I am going to count that as a partial victory! ;D

How big are the rejected images?

Author:  Darios [ Sun Oct 11, 2020 8:53 pm ]
Post subject:  Re: We Are Back.... Sort Of!

worked for me right now..

Page 3 of 3 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/