Login |  Register |  FAQ
   
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

We Are Back.... Sort Of!

 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Sat Aug 29, 2020 2:10 pm 
Brood Brother
Brood Brother
User avatar

Joined: Mon Aug 11, 2003 7:27 pm
Posts: 5374
Location: Bristol
I don't know if here is quite the best place to report it but I've not been able to upload image files to posts recently. It will give an error message saying something about the image file being invalid. I've played around with it but had no luck. I notice Elsmore commenting on this thread he's having the same problem so I suspect it is a general issue and not something my end. Is is possible to look into and fix? Thanks again for all your work with the forum CS! :)


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Sat Aug 29, 2020 3:53 pm 
Brood Brother
Brood Brother

Joined: Thu Feb 11, 2016 11:44 am
Posts: 346
Yep, same problem here. Definitely no problem with the jpg files I'm trying to upload.

_________________
Epic resource & proxy database:
http://miniwars.co.uk

Online solutions:
http://cloudlevel.me


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Sun Aug 30, 2020 3:42 pm 
Swarm Tyrant
Swarm Tyrant
User avatar

Joined: Thu Jan 02, 2003 6:22 pm
Posts: 9278
Location: Singapore
Thanks for letting me know, guys. This does seem to be more than just an isolated case and I will take a look into it.

_________________
https://www.cybershadow.ninja - A brief look into my twisted world, including wargames and beyond.
https://www.net-armageddon.org - The official NetEA (Epic Armageddon) site and resource.


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Mon Aug 31, 2020 9:45 pm 
Brood Brother
Brood Brother
User avatar

Joined: Mon Sep 19, 2011 3:04 pm
Posts: 5843
Location: UK
Me too, cannot attach images to any posts.

_________________
Vanguard Miniatures

Link, http://vanguardminiatures.co.uk/

Stockist of:

Vanguard Miniatures
BattleGroup Helios
Onslaught Miniatures
Pyrkol Gaming Markers
Gregster's Lab
Microworld Games
Troublemaker Games


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Fri Sep 04, 2020 9:08 pm 
Brood Brother
Brood Brother
User avatar

Joined: Mon Sep 19, 2011 3:04 pm
Posts: 5843
Location: UK
Has this issue been sorted yet by any chance?

_________________
Vanguard Miniatures

Link, http://vanguardminiatures.co.uk/

Stockist of:

Vanguard Miniatures
BattleGroup Helios
Onslaught Miniatures
Pyrkol Gaming Markers
Gregster's Lab
Microworld Games
Troublemaker Games


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Mon Sep 07, 2020 10:29 am 
Swarm Tyrant
Swarm Tyrant
User avatar

Joined: Thu Jan 02, 2003 6:22 pm
Posts: 9278
Location: Singapore
Sorry. I will get this sorted this week.

_________________
https://www.cybershadow.ninja - A brief look into my twisted world, including wargames and beyond.
https://www.net-armageddon.org - The official NetEA (Epic Armageddon) site and resource.


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Thu Sep 10, 2020 7:25 am 
Brood Brother
Brood Brother
User avatar

Joined: Mon Sep 19, 2011 3:04 pm
Posts: 5843
Location: UK
I think this is an ongoing issue from the server change, if you remember I contacted you after the move because I could not add images ti my 6mm thread, now other members are starting to experience the same issue. The glitch or whatever you want to call it is getting worse as time goes on.

_________________
Vanguard Miniatures

Link, http://vanguardminiatures.co.uk/

Stockist of:

Vanguard Miniatures
BattleGroup Helios
Onslaught Miniatures
Pyrkol Gaming Markers
Gregster's Lab
Microworld Games
Troublemaker Games


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject: Re: We Are Back.... Sort Of!
PostPosted: Mon Sep 14, 2020 3:23 am 
Swarm Tyrant
Swarm Tyrant
User avatar

Joined: Thu Jan 02, 2003 6:22 pm
Posts: 9278
Location: Singapore
I will check on this, but I do think that this is different. When I was checking the issue that you had, I also tried to upload an image to other threads to see if it was only that one.... and I think that it worked fine for other threads there at the time. I suspect that I have updated something at the server level and it reset a setting somewhere.

_________________
https://www.cybershadow.ninja - A brief look into my twisted world, including wargames and beyond.
https://www.net-armageddon.org - The official NetEA (Epic Armageddon) site and resource.


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB ® Forum Software © phpBB Group
CoDFaction Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net